Újraalkotott egy 20 évvel ezelőtti fotót a cicájával a férfi: könnyekig hatódott rajta az internet

Nem mindennapi képet posztolt a férfi.

Megható cicás fotó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megindító képpárt osztott meg az interneten egy cicatulajdonos, ami rengeteg ember szívét megérintette. 

Megható cicás fotó

Egy Reddit-felhasználó újrakészített egy húsz évvel ezelőtti fotót, amelyen a macskájával látható, szúrta ki a Daily Mail. Az eredeti képen még kisfiúként pózol, az ölében a fiatal cicájával, Gandalffal, de a mostanin már felnőtt férfiként.

Az új fotó apropója meglehetősen szomorú, ugyanis a macska tulajdonosa szeretett volna még megörökíteni egy utolsó közös emléket az idős állattal, mielőtt elvitte volna az állatorvoshoz elaltatni

"Ma elvittem elaltatni a gyerekkori cicámat, és mindent megtettem, hogy újraalkothassam a 20 évvel ezelőtti fotót. Örökké szeretni foglak, Gandalf" - írta a bejegyzéshez. 

Putting my childhood cat to sleep today, and did my best to recreate a 20 year old picture. I will always love you Gandalf.
byu/TrevorIsTheGOAT ininterestingasfuck

A posztot gyorsan elözönlötték a kommentek. A hozzászólók kifejezték a sajnálatukat a szomorú búcsú miatt, és megosztották a saját személyes történeteiket a háziállataikkal. 

"Tegnap megtudtam, hogy a macskám rákos, és azóta sírok. El sem tudom képzelni, hogy milyen lett volna az utolsó hét évem nélküle. Olyan szerencsés vagyok, hogy az életem része volt" - írta az egyikük. 

Egy másikuk pedig az idősödő kutyája miatt érzett aggodalmát fejezte ki. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Azt hitte az állatmentő, hogy egy cicát vittek hozzá: amikor kiemelte az állatot a dobozból, teljesen ledöbbent

Egy vadállatot vittek a macskamentőhöz.

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük