Bradley Cooper 20 évvel fiatalabb párja bikiniben pózolt: Gigi Hadid már egy gyereket is a világra hozott

Gigi Hadid még a születésnapja ünneplésekor posztolta a fotót.

Gigi Hadid bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gigi Hadid még a múlt héten tett ki több fotót is, amely a születésnapjának hetében készült róla. A modell 29 éves lett.

Gigi Hadid bikiniben

"Ez volt a szülinapos hetem, áldottnak érzem magam" - írta az alábbi poszthoz a szöveget, amelyhez tíz képet is csatolt, az első és a kilencedik képen látható bikiniben.

Hadid már évek óta a világ egyik legfelkapottabb modellje, így több alkalommal megmutatta lenge öltözetben, milyen karcsú az alakja, ám a közösségi oldalára csak ritka alkalmakkor posztol bikinis képet. Utoljára tavaly nyáron tette ezt meg.

2020 szeptemberében hozta világra kislányát, Khait, akinek édesapja a One Direction zenekarból ismert Zayn Malik. Az énekessel 2015-től élt együtt "se veled, se nélküled" kapcsolatban, majd 2021 végén a szakítás mellett döntöttek.

Bradley Cooperrel 2023 októbere óta van együtt. A színész 2015 és 2019 között Irina Shayk párja volt, aki még egy kislányt is szült neki 2017 márciusában.

Ámulunk Bradley Cooper szőke kislányán: a csillogós ruhában Lea volt az esemény éke

Lea tündérien nézett ki piros kalapjában és fehér csizmájában.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük